Oriëntaalse Wok met Valess Saté.

2 personen

1

Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.

2

Snijd de paksoi fijn en de bospeen in reepjes. Pers de knoflook, schil en rasp de gember.

3

Verhit 2 el olie in een wok, roerbak de bospeen en paksoi met knoflook, gember, komijn en sambal. Wok het geheel 2 minuten door.

4

Voeg de noedels en de sojasaus toe en verwarm het geheel al omscheppend.

5

Verhit 2 el olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Valess Saté filets op middelhoog vuur om en om in max. 4 minuten krokant en goudbruin.

6

Verdeel de noedels met groenten over twee borden, bestrooi met bosui en pinda’s. Leg de Valess Saté ernaast.

7

Eet smakelijk!

 


Voedingswaarde recept per persoon

Energie 672kcal
Vetten 41,1g
waarvan verzadigde vetzuren 3,7g
Koolhydraten 50,8g
waarvan suikers 9,5g
Vezels 2,8g
Eiwitten 20,7g
Zout 0,1 g
Calcium 0%
IJzer 0%

* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000kcal)