Nieuw!
Valess introduceert
de lekkerste burger ooit

Het is Valess gelukt: een onweerstaanbare burger met een heerlijke smaak en stevige bite! De Valess Burger ligt vanaf nu in de schappen. Kijk snel op onze productpagina voor meer informatie.

Valess Burger

Onlangs hebben wij een van onze hardlopers, de Valesss Schnizel, aangepast. Dankzij de vernieuwde paneerlaag heeft hij nu nóg een krokanter jasje. Probeer hem snel en ervaar zelf hoe lekker hij is!

Valess Schnitzel is vernieuwd!

Meer recepten

Valess producten worden vanaf heden gemaakt van weidemelk afkomstig van boerderijen waar de koeien van het voorjaar tot in het najaar mintens 120 dagen per jaar, en minimaal 6 uur per dag buiten in de wei lopen.

Valess wordt gemaakt van Weidemelk

Meer over Weidemelk

Ontdek Valess

Onze producten van Valess

vallen bij iedereen in de smaak

Valess is er in veel varianten, dus er valt nog heel wat te ontdekken. Allemaal gemaakt van zuivel, maar door de kruiden, specerijen en vulling totaal verschillend van smaak. Ontdek snel wat je favoriete smaak is. Eet smakelijk!

Valess Facebook

Wil je op de hoogte blijven van Valess? Like ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Hier word je op de hoogte gehouden over nieuwe producten, recepten, nieuwtjes, prijsvragen en nog veel meer.

Recepten met Valess

De lekkerste inspiratie

Valess is er in veel varianten, dus er valt nog heel wat te ontdekken. Hieronder staan onze lievelings recepten. Eet smakelijk!