Chik'n Crispy Sticks in een salade bowl
Zin in een verfrissende lunch of maaltijd probeer dan nu de Valess vegetarische Chik'n Crispy Sticks in een salad bowl.
New Group
Benodigdheden
- 1 verpakking Valess Chik'n Crispy Sticks
- 125 g bulgur
- 10 kerstomaatjes
- 1 avocado
- 1 kropje sla
- 5 geschrapte worteltjes
- ½ komkommer
- 8 takjes munt
- 125 g yoghurt
- 1 citroen
- 3½ el zonnebloemolie
- Peper
- Zout
New Group
Bereidingswijze
- Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Pers de citroen uit. Haal de blaadjes van de munttakjes en hak de helft van de blaadjes fijn.
- Meng 1½ el citroensap met wat peper, wat zout, de fijngehakte munt, 2 el zonnebloemolie en de yoghurt (voeg eventueel ½-1 tl honing toe).
- Halveer de tomaatjes. Snijd de avocado in stukjes en besprenkel met wat citroensap. Snijd de sla in stukjes, de wortel in reepjes en de komkommer in plakjes.
- Verhit in een pan met antiaanbaklaag 1 eetlepel olie en bak de Valess Crispy Sticks op middelhoog vuur om en om in max. 3 minuten krokant en goudbruin. Leg ze even op een stukje keukenpapier.
- Verdeel de bulgur, tomaatjes, stukjes avocado, sla, wortel en komkommer over 2 kommen. Schep de dressing erover. Leg de Valess Crispy Sticks en de plakjes citroen erop en strooi de rest van de muntblaadjes erover.