< Terug naar het overzicht

Mozzarella Burger met kleurrijke Caprese salade en bruschetta’s


Zin in een frisse salade? Probeer dan nu een caprese salade met de Valess vegetarische Mozzarella Burger en bruschetta's.

New Group

Benodigdheden

  • 1 verpakking Valess Mozzarella Burgers
  • 4 trostomaten
  • 200 g gekleurde snoeptomaten
  • 1 kleine ciabatta
  • 50 g groene aspergetips
  • 10 g basilicum
  • 4 el groene pesto
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout

New Group

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd 3 trostomaten in partjes en 1 tomaat in fijne blokjes. Houd de blokjes tomaat apart voor de bruschetta’s. Halveer de snoeptomaten. Scheur de blaadjes los van de takjes basilicum.
  3. Marineer de trostomaten en snoeptomaten in een saladekom met de helft van de basilicum, de Balsamicoazijn en 4 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Snijd de ciabatta in dunne schuine plakken, besmeer met pesto en leg op een ovenrooster. Halveer de groene aspergetips en verdeel over de bruschetta’s. Rooster de broodjes 10 minuten in de oven totdat ze goudbruin en knapperig zijn.
  5. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de mozzarella burgers goudbruin aan beide kanten.
  6. Verdeel de tomatenblokjes over de bruschetta’s, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
  7. Schik de tomatensalade over twee borden en leg op elk bord een knapperig gebakken mozzarellaburger en serveer met de bruschetta’s en garneer met de rest van de basilicum.