Schnitzel op een veggie burger
Zin een variatie op een kip burger? Probeer dan nu de Valess vegetarische Schnitzel op een burger. Gemakkelijk en snel klaar in 20 minuten.
Benodigdheden
- 1 verpakking Valess Schnitzels
- 2 (spelt) bollen
- 250 ml soya yoghurt
- 1 krop baby romaine sla
- ΒΌ komkommer
- 1 tl citroensap
- 1.5 el olijfolie
- 2 tenen geperste knoflook
- Peper
- Zout
New Group
Bereidingswijze
- Verhit 1 el olijfolie in de pan en bak de schnitzel goudbruin. Je kunt ze ook 5 minuten in de airfryer bereiden op 200 graden of 10 minuten in een voorverwarmde oven.
- Was de sla en laat uitlekken. Snijd vervolgens de bollen doormidden.
- Snijd de komkommer fijn en meng met de yoghurt, citroensap, knoflook, 2 tl olijfolie en peper en zout voor de tzatziki.
- Leg wat sla op de spelt bol, doe er vervolgens wat tzatziki overheen en leg de schnitzel er boven op.
- Doe er vervolgens nog wat sla met tzatziki overheen en doe tenslotte de bovenkant van de spelt bol er op.