< Terug naar het overzicht

Schnitzel op een veggie burger


Zin een variatie op een kip burger? Probeer dan nu de Valess vegetarische Schnitzel op een burger. Gemakkelijk en snel klaar in 20 minuten.

Benodigdheden

  • 1 verpakking Valess Schnitzels
  • 2 (spelt) bollen
  • 250 ml soya yoghurt
  • 1 krop baby romaine sla
  • ΒΌ komkommer
  • 1 tl citroensap
  • 1.5 el olijfolie
  • 2 tenen geperste knoflook
  • Peper
  • Zout

New Group

Bereidingswijze

  1. Verhit 1 el olijfolie in de pan en bak de schnitzel goudbruin. Je kunt ze ook 5 minuten in de airfryer bereiden op 200 graden of 10 minuten in een voorverwarmde oven.
  2. Was de sla en laat uitlekken. Snijd vervolgens de bollen doormidden.
  3. Snijd de komkommer fijn en meng met de yoghurt, citroensap, knoflook, 2 tl olijfolie en peper en zout voor de tzatziki.
  4. Leg wat sla op de spelt bol, doe er vervolgens wat tzatziki overheen en leg de schnitzel er boven op.
  5. Doe er vervolgens nog wat sla met tzatziki overheen en doe tenslotte de bovenkant van de spelt bol er op.