Chik'n Filet met een lauwwarme gegrilde groente salade
Verwen jezelf met de overheerlijke Valess Vegetarische Chik'n Filets in combinatie met in de oven gebakken aardappelpartjes, gegrilde groenten en een vleugje verse tijm.
Benodigdheden
- 1 verpakking Valess Chik’n Filet
- 5 a 6 middelgrote aardappel (500g)
- 200g cherry tomaatjes
- 100g of groene asperges
- 100g of sugar snaps of peultjes
- 20 ml olijfolie
- Verse tijm
- Zout
- Peper
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd de aardappel in partjes, meng met wat olijfolie en doe ze in een ovenschaal.
- Plaats in de oven voor gedurende ca 20-30 minuten.
- Na 10 minuten voeg je de cherry tomaatjes toe aan de ovenschaal.
- Blancheer de asperges en de sugarsnaps gedurende 3-4 minuten in een pan met kokend water, keur voor de gewenste garing.
- Om het gaar proces to stoppen giet je de groenten af en doe je ze in koud water.
- Bak de Chik’n Filets in een grilplan met wat olijfolie volgens de aanwijzingen op de verpakking, tot deze mooi goudbruin kleuren.
- Serveer de aardappeltjes en lauwwarme knapperige groenten met de Filets en garneer met verse tijm; voeg naar smaak zout en peper toe.