< Terug naar het overzicht

Chik'n Filet met een lauwwarme gegrilde groente salade​


Verwen jezelf met de overheerlijke Valess Vegetarische Chik'n Filets in combinatie met in de oven gebakken aardappelpartjes, gegrilde groenten en een vleugje verse tijm. 

Benodigdheden

  • 1 verpakking Valess Chik’n Filet​
  • 5 a 6 middelgrote aardappel (500g)​
  • 200g cherry tomaatjes​
  • 100g of groene asperges​
  • 100g of sugar snaps of peultjes​
  • 20 ml olijfolie​
  • Verse tijm​
  • Zout​
  • Peper​

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de aardappel in partjes, meng met wat olijfolie en doe ze in een ovenschaal​.
  3. Plaats in de oven voor gedurende ca 20-30 minuten​.
  4. Na 10 minuten voeg je de cherry tomaatjes toe aan de ovenschaal​.
  5. Blancheer de asperges en de sugarsnaps gedurende 3-4 minuten in een pan met kokend water, keur voor de gewenste garing​.
  6. Om het gaar proces to stoppen giet je de groenten af en doe je ze in koud water​.
  7. Bak de Chik’n Filets in een grilplan met wat olijfolie volgens de aanwijzingen op de verpakking, tot deze mooi goudbruin kleuren​.
  8. Serveer de aardappeltjes en lauwwarme knapperige groenten met de Filets en garneer met verse tijm; voeg naar smaak zout en peper toe​.