Chik'n Filet sateetjes met roergebakte groente noedels
Probeer de chik'n Filet in combinatie met kleurrijke groenten en satésaus. Een heerlijk en gemakkelijk recept voor vier personen.
Benodigdheden
- 4 verpakking Valess Chik’n Filet
- 240 g mihoen
- 120g pinda/ saté saus
- 40 ml olijfolie
- 40 ml soja saus (laag in zout)
- 800 g wortel
- 2 lenteui
- 2 rode peper
- 2 limoen
- 20g gehakte pinda’s
- Sesam zaadjes
Bereidingswijze
- Bereid de mihoen volgens de instructies op de verpakking.
- Gebruik een spiraasnijder om de wortels tot noedels te draaien.
- Mix de mihoen met de wortel- noedels, de soja saus en het limoensap.
- Snijd de Chik’n Filets in blokjes en rijg deze aan spiesjes. 1 Filet is genoeg voor twee spiesjes.
- Bak ze met een beetje olijfolie in de grilpan, een paar minute aan elke kant.
- Leg de spiesjes op de kleurrijke noedels en garneer met fijn gesneden rode peper, sesamzaadjes, gehakte pinda’s en ringetjes lente-ui.
- Serveer met de satésaus.