Chik’n Schnitzel stokbroodje en remouladesaus
Zin een variatie op een stokbroodje? Probeer dan nu de Valess vegetarische Schnitzel op een stokbroodje met een heerlijke remouladesaus. Gemakkelijk en snel klaar in 20 minuten.
Ingrediënten
- 1 stokbrood in vieren of 2 kleine stokbroden gehalveerd
- 40 g gemengde sla
- Olijfolie, zout en peper
- 3 el mayonaise
- 2 el (plantaardige) yoghurt
- 5 g bieslook, fijngehakt
- 5 g peterselie, fijngehakt
- 1 el kappertjes met een beetje vocht, fijngehakt
- 2 tl dijonmosterd
- 1 rode paprika, in reepjes
- 1 gele paprika, in reepjes
- 200 g bimi
- 1 tl Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
- Meng de mayonaise, yoghurt, kappertjes, peterselie, dijonmosterd en bieslook in een kom. Proef en breng op smaak met zout en peper.
- Verwarm de oven voor op 200°C of verhit een grillpan. Meng de paprika en bimi met olijfolie, Italiaanse kruiden, zout en peper. Gril de groenten 10-15 minuten in de oven tot ze zacht en licht geroosterd zijn of bak de groente in de pan totdat deze gaar zijn en grillstrepen ontstaan.
- Bereied de Valess Chik’n Schnitzels volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd het stokbrood open en besmeer beide helften met de remouladesaus. Verdeel de gemengde sla over de onderste helften.
- Leg de warme Valess Chik’n Schnitzels erop en sluit de broodjes. Serveer direct met de gegrilde groenten als bijgerecht.